Over ons

Over UITVAART met Respect

Persoonlijk, betrokken en ervaren

Wij zijn een zelfstandige, onafhankelijke uitvaartonderneming gevestigd in Apeldoorn en Rotterdam. Als uitvaartverzorger zijn wij werkzaam in heel Nederland en dragen zorg voor alle regelingen rondom de begrafenis of crematie. De kaarten, de verzorging van de overledene, de uitvaart, elk afscheid wordt tot in de puntjes verzorgd. Onze medewerkers zijn zorgzaam en betrokken, denken mee, dragen ideeën aan voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Sinds 2018 hebben we een fijne partner gevonden in het westen van het land. Ons team werkt daar vanuit Rotterdam.

Ons ervaren team staat voor u klaar ...

Team Apeldoorn-Veluwe
Gelderland, Overijssel en Utrecht

Team Rotterdam-Rijnmond
Zuid-Holland, West Brabant en Randstad

Dave en Dorien van Santen

 

Uitvaartverzorgers die houden van mensen. Zeer ervaren. Luisteren goed naar de wensen van nabestaanden bij het vormgeven van de uitvaart. Serieus en betrokken. Denken graag mee. Zij brengen rust en vertrouwen in een periode die al moeilijk genoeg is. Dave houdt van zijn werk en maakt graag een afspraak voor een vrijblijvende voorbespreking.

Veluwe en Midden Nederland

06-21234710

Kevin en Lauren Osterwalder

 

Uitvaartverzorgers die houden van mensen. Kevin is een zeer ervaren begeleider van plechtigheden bij begrafenis en crematie. Optimistisch en opgeruimd, heel geruststellend wanneer er een afscheid verzorgd moet worden. Kevin is tevens boomchirurg.

Rotterdam en West-Nederland

055-3014299

Ons werkgebied

Met twee vestigingen bestrijken wij een groot deel van het land, van Hoek van Holland tot Enschede.
Vanuit Apeldoorn ontzorgen wij families in Gelderland, Overijssel en Utrecht. Onze uitvaartverzorgers in Rotterdam werken in Zuid-Holland, West Brabant en de Randstad.