Elders verzekerd

Acceptatie van

alle verzekeringen

Heb je een uitvaartverzekering, deze nemen we over

Heb je een bestaande verzekering van bijvoorbeeld Monuta, Yarden, Dela of Ardanta? Deze accepteren we kosteloos. Bij een dienstenpolis keert de verzekeraar een bedrag uit. Wij verzorgen dit gratis.

Is er geen verzekering aanwezig of is het verzekerde bedrag niet voldoende? Ook dan ben je bij Uitvaart met Respect aan het juiste adres. 

Natura-Uitvaartverzekering

Met deze verzekering verzeker je een aantal diensten en goederen voor de uitvaart. De uitvaart wordt verzorgd door de verzekeraar of door een uitvaartondernemer naar keuze. De verzekeraar keert dan een kapitaal uit. Wij verzorgen de communicatie en afhandeling met de verzekeraar kosteloos. Voor een dienstenpakket betaal je meestal een maandelijkse premie. Er wordt niets opgebouwd.

Kapitaalverzekering

Bij een kapitaalverzekering is er een vast bedrag verzekerd. Dat bedrag wordt uitgekeerd na overlijden van de verzekerde. De nabestaanden kunnen dat geld gebruiken om de uitvaart mee te betalen. De nabestaanden kiezen de uitvaartverzorger. Het is niet verplicht om het volledige bedrag te gebruiken. Meestal wordt er een maandelijkse premie betaald. Soms is er winstdeling of jaarlijkse indexatie van toepassing. Het verzekerde bedrag stijgt daardoor.

Combinatie-verzekering

De combinatie-uitvaartverzekering is een combinatie van een natura- en een kapitaalverzekering. Er is sprake van een natura-uitvaartverzekering waarin standaarddiensten zijn opgenomen. Ook is een extra verzekerd kapitaal in de polis opgenomen voor het betalen van extra wensen. Dit type verzekering heeft dezelfde kenmerken als een natura-verzekering, met een aanvullend verzekerd bedrag wat uitgekeerd wordt bij overlijden.

Natura-sommenverzekering

De natura-sommenverzekering kan gezien worden als een variant op de kapitaalverzekering. Er is sprake van een verzekerd bedrag, maar dit bedrag moet verplicht voor de betaling van de uitvaart worden gebruikt.