Kosten uitvaart

met respect
voor elk budget

Uitvaarten met Respect voor elke wens en ieder budget.

Wat kost een uitvaart? Dat is een van de meest gestelde vragen. En daar is niet zomaar antwoord op te geven. De kosten van een begrafenis of crematie zijn namelijk volledig afhankelijk van de wensen die er zijn. Een uitvaart bestaat namelijk uit een aantal verschillende diensten. Om er een paar te noemen: de laatste verzorging en opbaring van de overledene, het vervoer, het gebruik van een uitvaartcentrum, het regelen van de begrafenis of crematie, de keuze van de grafkist, het verzorgen van rouwkaarten, het plaatsen van een rouwadvertentie, het benodigde personeel op de dag van de uitvaart, een rouwauto, enz. Iedere uitvaart is anders. Wensen en keuzes verschillen van persoon tot persoon. De regelingen kunnen eenvoudig zijn, of juist uitgebreid. Ook het aantal belangstellenden heeft invloed op de kosten. Denk aan de kosten voor het gebruik van een goede locatie voor de afscheidsplechtigheid, en de kosten voor de catering tijdens de condoleance. Daarom zullen de kosten voor iedereen verschillend zijn. Neem dus gerust contact met ons op voor een voorbespreking. We zetten dan al je wensen op een rij, en je ontvangt een begroting zodat je weet waar je aan toe bent.

Crematie

 

Cremeren is vaak de goedkopere optie voor een respectvolle uitvaart. Met of zonder afscheid in de aula. De keuze is aan u.

Begrafenis

 

De kosten voor een graf en de dienstverlening daaromheen is vaak wat duurder. Een natuurbegrafenis kan ook!

Elders verzekerd

 

U bent altijd vrij te kiezen wie u een uitvaart laat regelen. Ook als u elders verzekerd bent! Wij kunnen uw polissen voor u incasseren.

Prijsindicatie opvragen

Via het onderstaande formulier kunt u snel en eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.
Met de vragen kunnen we uw wensen inschatten en een voorstel doen voor een respectvolle uitvaart.

Wij zullen u binnen een werkdag een prijsopgave sturen.